آبان 09

پنير paneer

 

چنا و یا چانا گونه ای از پنیر است که مرتبط با غرب هند و بطور مشخص منطقه اوریسا و کشور همسایه یعنی بنگلادش است. بافتی نرم و مرطوب دارد و منبع غنی از پروتئین محسوب می شود. نحوه تهیه چنا همانند پنیر است اما بمدت طولانی تحت فشار قرار نمی گیرد. در اوریسا مراحل تولید این پنیر مانند ریکوتا است. شیر جوشانده می شود، با مقداری مایه پنیر دلمه دلمه می شود و سپس در پوشش مخصوصی چلانده می شود. این پنیر براحتی خمیر می شود و میتوان آن را در تهیه انواع دسر ها استفاده کرد.


ساخته شده ازشیر گاو و شير بوفالو
کشور مبدا: بنگلادش و هند
منطقه: شرق ایران
مترادف: Chhana، Chhena
نوع:  تازه
محتوای چربی: 20.8 g/100g
محتوای کلسیم: 208 mg/100g
بافت: جویدنی
پوست:
رنگ: سفید

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 16:42  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 1854 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد