واژه گرانا در زبان ایتالیایی به معنای دانه دار است که بدلیل شکل ظاهری این پنیر به آن گفته می شود. زانتی گرانا پادانو پنیری ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می شود و براحتی توسط شکل چرخی بزرگش که بین 70 تا 88 پوند وزن دارد قابل تشخیص است.

پنیر زانتی گرانا پادانو

مدت زمان لازم برای نگهداری و کامل شدن پنیر گرانا پادانو حداقل هجده ماه است. روی این پنیر علامتی ویژه که متشکل از چهار برگ شبدر است حک می شود که بیانگر استان تولید کننده پنیر است و برای اطمینان از اصل بودن پنیر باید به آن توجه کرد. می توان این پنیر را سازنده بدن نام برد بخاطر اینکه از چربی کم و در عین حال پروتئین و کلسیم زیادی بهره مند است. این پنیر همچنین براحتی قابل هضم است زیرا در مرحله کهنه کردن آن پروتئین ها شکسته شده اند و به آمینو اسید ها تبدیل شده اند. این پنیر در شمال ایتالیا و در حوالی منطقه پو والی تولید می شود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه:
مترادف:
نوع: سخت
بافت: خامه اي دانه دار
پوست: طبیعی
رنگ: نی

منبع :cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 14:39  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3550 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد