وینسلیدیل پنیری از منطقه شمال یورک شایر است انگلستان است که قدمت آن به سال 1150 باز می گردد. این پنیر در رده پنیرهای تازه  و ملایم قرار می گیرد و توسط راهبان سیسترهایی ابداع شده است. راهبان تولید این پنیر را تا سال 1540 که صومعه آنها دچار از هم پاشیدگی شد ادامه دادند. در تهیه این پنیر از شیر گوسفند استفاده می شود اما در مورادی هم از شیر گاو استفاده شده است. امروزه پنیر وینسلیدیل را عمدتا با شیر گاو تهیه می کنند و البته مقداری شیر گوسفند هم برای بهبود طعم پنیر با آن مخلوط می کنند. لبنیاتی وینسلیدیل در شهر هاوز به دنبال ثبت نام وینسلیدیل یورک شایردر PDO است. اما در انگلستان تولید کنندگان دیگری نظیر چیشایر و شراپ شایر نیز این پنیر را تولید می کنند.

پنیر وینسلیدیل

لبنیاتی وینسلیدیل پنج نوع مختلف از پنیر وینسلیدیل را با توجه به سن و طعم تولید می کند که شامل یورک شایر وینسلیدیل واقعی، وینسلیدیل بالغ، وینسلیدیل پیر، وینسلیدیل آبی و وینسلیدیل دود داده شده با بلوط است.

یورک شایر وینسلیدیل واقعی رنگی سفید- خامه ای دارد و دارای بافتی کش دار، آبدار و پوسته پوسته است و شبیه پنیر کائرفیلی جوان است. طعم آن ملایم، شفاف و کمی شیرین است و هرچه این پنیر مسن تر شود طعمی قوی تر و عمیق تر پیدا می کند. پنیر یورک شایر وینسلیدیل تولیدی لبنیاتی وینسلیدیل در قالب های سیلندری و بلوکی که وزن آنها به 25 کیلوگرم می رسد تولید می شوند.

پنیر وینسلیدیل را به همراه کیک میوه ای، سیب و دسرهای داغ مثل پای سیب مصرف می کنند.

انواع گوناگون:

وینسلیدیل دود داده شده با بلوط: این پنیر را با استفاده از بلوط بمدت هجده ساعت دود می دهند تا طعم دودی بگیرد و تفاوت آن با نوع یورک شایر وینسلیدیل واقعی تنها در رنگ و طعم دودی آن است.

وینسلیدیل بالغ:  دارای طعمی شدید است.

وینسلیدیل پیر: قوی ترین طعم را دارد و بمدت نه ماه از عمر آن می گذرد.

وینسلیدیل آبی: دارای رگه های آبی است که جایزه قهرمان بهترین ها را از جوایز پنیر بریتانیا در سال 2012 از آن خود کرده است.

وینسلیدیل غیر پاستوریزه: دارای بافتی خامه ای و کره ای است و تنها در یک لبنیاتی تولید می شود.

وینسلیدیل مخلوط شده: نوعی از این پنیر است که با میوه هایی نظیر کرن بری، زردآلو، آناناس، سیر و زنجبیل مخلوط شده است و یکی از پرفروش ترین محصولات است.

ساخته شده از شیر گاو و گوسفند
کشور مبدا: انگلستان
منطقه: شمال ایالت یورکشایر درشمال انگلستان
مترادف:
نوع: سخت
محتوای چربی: 48٪
بافت: کرومبلی، باز و انعطاف پذیر
پوست: پارچه پیچیده شده
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 15 آبان 1392 10:57  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2295 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد