پنیر سوئیسی

این نوع پنیر بافت سفت تری نسبت به پنیر baby swiss دارد, طعمی ملایم, شیرین و آجیل مانند دارد. پنیر سوئیسی
بسیار لذیذ و خوشمزه است اما طعم بسیار تیزی ندارد. بعضی از پنیر هادارای حفره هایی در بافت خود هستند که به این حفر ه ها ‘چشم   ’گفته
میشود. به انواعی از پنیر سوئیسی که حفره نداشته باشند ‘کور’  می گویند!

اما بطور کلی هرچه چشم های پنیر سوئیسی بزرگتر باشند بیانگر طعم بهتر آن
پنیر هستند!

پنیر سوئیسی را با میوه هایی مثل سیب, گلابی, انگور و اسلایس های نازک گوشت خشک شده که در ایتالیایی به آن prosciutto ham می گویند و
همچنین سالامی می خورند. آب تمشک, گوجه فرنگی
و آب سبزیجات از دیگر مواردی هستند که با پنیر سوئیسی خورده می شوند.

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 11:13  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3323 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد