پنير اسکامورزا

این پنیر حالتی نیمه نرم و سفید رنگ دارد و بافت آن شبیه موزارلای کارخانه ای است, پنیر
اسکامورزا در سرتاسر ناحیه آپولیا و بخش هایی از کامپانیا و مولیز تهیه
میشود. این پنیر اصولا از شیر پاستوریزه شده گاو و گاهی اوقات ترکیبی از شیر گاوو گوسفند تهیه می شود. در آخرین مرحله از مراحل ساخت این پنیر که مانند
موزارلا است پنیرها در ردیف هایی به مدت دو هفته نگهداری می شوند تااصطلاحا رسیده شوند.

 

البته در دو نوع معمولی و دودی بفروش می رسد. نوع دودی آن (ScamorziAffumicate) را با آتش ایجاد شده توسط کاه یا نی به مدت ده تا پانزده
دقیقه دود می دهند.
بعد از گذشت این دو هفته پنیر آماده فروش است که اسکامورزا حالتی کشسانی دارد و رطوبت کمتری از موزارلا دارد. علاوه براین بسیار خوشمزه تر است و حالتی شیری و کرمی دارد. اسکامورزای دودی طعم
دودی لطیفی دارد که مزه ای کاراملی و شیرین در خود دارد.پنیر اسکامورزا همچنین بعنوان جایگزین موزارلا هم استفاده میشود و حتی در
دستورهای آشپزی مختلف از موزارلا طرفداران بیشتری دارد. علاوه بر اینها
اسکامورزا کیفیت غذایی بالایی دارد.

ساخته شده از شیر گاو و گوسفند
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: Apulia، کامپانیا و Molise
املای جایگزین: Scamorza Affumicata
نوع: نیمه نرم
بافت :
پوست: طبیعی
رنگ: سفید

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 11:02  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3137 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد