پنیر آگور مقدس

این پنیر مناسب گیاهخواران است. مدت زمان لازم برای به ثمر رسیدن این پنیر شصت روز است و هرچه زمان بیشتری از تولید آن بگذرد بافت آن سفت تر و طعمش تندتر می شود. پنیر آگور مقدس در قالب های چهار تا پنج پوندی و به شکل چرخ عرضه می شود تا برش دادن آن آسان باشد. همچنین به علت چربی بالای این پنیر شکل دادن آن برای استفاده های گوناگون آسان است.

آگور مقدس پوسته ندارد اما روی آن فویل می کشند تا بیشتر آبی شود. این پنیر بافتی نرم و خامه ای دارد و به اندازه پنیر آبی سنتی شور نیست اما طعمی کره ای و گیرا دارد و ته مزه ای تند از آن به مشام می رسد.

آگور مقدس را می توان روی نان تست مالید و یا در سالادی با ترکیب گردو و گلابی تناول کرد.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: اورن
نوع: نرم
بافت: خامه اي صاف
رنگ: آبی

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 17:03  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 1780 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد