سیج دربی گونه ای از پنیر دربی بریتانیایی است که بدلیل آمیخته شدن با گیاه مریم گلی حالتی مرمری و با شکوه و همچنین عطری گیاهی پیدا کرده است. یکی از پنیر های کمیاب این روز ها است و از قدیمیترین و معروفترین پنیر های انگلیسی است که برای مراسمات خاصی نظیر کریسمس درست می شده است.

پنیر سیج دربی

برای تهیه این پنیر از عصاره مریم گلی در بین لایه های ماده دلمه شده پنیر سیج استفاده می کنند و آن را به مدت شش ماه نگهداری می کنند تا پنیر اصطلاحا برسد. البته بعضی لبنیاتی ها برای تهیه این پنیر  مریم گلی خرد شده را با پنیر آماده سیج مخلوط می کنند و آن را مجددا پرس می کنند.

سیج دربی پنیری نیمه سفت است که طعمی ملایم از مریم گلی بهمراه دارد. دارای پوسته ای طبیعی است و با مواد غذایی گوناگونی نظیر میوه های تازه و سبزیجات مصرف می شود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: انگلستان و بریتانیا
منطقه: داربیشر، انگلستان
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: 45٪
بافت:
پوست: مومی
رنگ: سبز

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 15 آبان 1392 17:09  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3062 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد