پنیر لستر قرمز

آنها دوست داشتند که  و از چدار ها متفاوت باشد و کیفیت پنیر را نشان دهد، بنابراین برای رنگ دادن به آن از گیاهی به نام آناتو استفاده کردند. پوسته این پنیر رنگی قرمز-نارنجی دارد که مقداری کپک پودر مانند روی آن را فرا میگیرد. همانطور که رنگ این پنیر نیز نشان می دهد حاوی خامه زیادی است. امروزه تنها یک زن و شوهر در منطقه لسترشایر این پنیر را به شیوه سنتی و با شیر خام تهیه می کنند.

لستر قرمز پنیری سفت است و شبیه چدار است اما نسبت به چدار آبدار تر و دارای طعمی ملایم تر است. همچنین سریعتر از چدار کهنه می شود و در دوماهگی قابل استفاده است. یک لستر خوب با بافت محکم و پوسته پوسته خود براحتی قابل تشخیص است و طعم آن کمی شیرین و کارامل مانند است. همچنین زمان لازم برای رسیدن کامل آن بین شش تا نه ماه است.


ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: انگلستان
منطقه: لستر
مترادف: لستر، لستر
نوع: سخت، صنعتگر
محتوای چربی: 48٪
بافت: متراکم
پوست: پارچه پیچیده شده
رنگ: نارنجی

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 10 آبان 1392 11:19  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2804 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد