پنیر ربلوچون

ربچولون دارای پوستی مخملی به رنگ سفید تا نارنجی است. بافت این پنیر بسیار نرم و انعطاف پذیر است و رنگی عاج فیلی دارد. دیسک های پنیری تولید شده حداقل برای دو هفته نگهداری می شوند تا به رنگی بژ مانند و طعمی کره ای برسند. ربچولون طعم ملایم میوه ای دارد و طعمی شدید از آجیل نیز در آن احساس می شود. این پنیر هم خالی و هم بصورت ترکیب شده با سیب زمینی پخته قابل استفاده است. همچنین این پنیر یکی از مواد لازم برای تهیه یک غذای سنتی از منطقه آلپ به نام تارتیفلت است.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: در Haute-Savoie
املای جایگزین: Reblochon Fermier
نوع: نیمه نرم
بافت:  صاف و انعطاف پذیر
پوست:
رنگ: عاج

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 10 آبان 1392 11:30  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3059 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد