پاو آفینوس یا فروماژر آفینویس پنیری با خامه دوبل با دو برابر و نرم است که محصول شرکت فروماژری گیلوتا در فرانسه است. این پنیر در درجه اول با شیر گاو تهیه می شود اما انواعی از آن که با شیر بز و گوسفند تهیه می شوند نیز وجود دارد.

پنیر پاو آفینویس

ظاهر و طعم این پنیر همانند پنیر بری است ولی از آن خامه ای تر است و در مدت زمان کمتری می رسد. این بخاطر این است که در فرایند تهیه این پنیر از روشی استفاده می کنند که به آن اولترا فیلتراسیون می گویند که باعث شکسته شدن مولکول های شیر می شود. تنها دو هفته طول می کشد تا این پنیر به بافت ابریشمی و چرب و خوش طعم خودش برسد.

پنیر پاو آفینویس بافتی نرم و ایریشمی دارد و طعم آن ملایم و شیرین است. در دهان ذوب می شود و طعمی از تازگی و شیر از آن احساس می شود که بسیار لذتبخش است. این پنیر در طعم های مختلفی موجود است که شامل نسخه های کم چرب و نوع آبی می شوند. مصرف این پنیر به همراه نان تست فرانسوی و همچنین میوه های تازه توصیه می شود.

ساخته شده از گاو، بز یا شیر گوسفند
کشور مبدا: فرانسه
مترادف: Fromager D'Affinois
املای جایگزین: Affinois
نوع: نرم تازه، نرم رسیده
محتوای چربی: 60٪
بافت: خامه اي و صاف
پوست:
رنگ: عاجير

منبع :cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 19:14  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2226 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد