یکی از معروفترین و محبوب ترین پنیر های دنیا پنیر "پارمسان" هست حتما اسم این پنیر را شنیده اید.این پنیر با اسم کامل "Parmigiano Reggiano" یکی از پنیر هایی است که تولید آن نیاز به تبحر زیادی دارد.

پنیر پارمسان

امروزه تولیدی های مختلفی این پنیر را تولید میکنند و اما با این حال اتحادیه PDO بیان میکند پنیری را پارمسان میتوان نامید که از شیر گاوی که هنوز روی چمن در حالچرا هست تولید شده باشد. این پنیر اصالتی ایتالیایی دارد و همینطور که گفته شده عمدتا از شیر گاو تولید می شود.پارمسان بیشتر به عنوان پنیری با بافت سخت شناخته می شود که دارای میزان بالای چربی و همینطور کلسیم در آن است. طعم پارمسان بسیار قوی هست به طوری که هرچقدر به پایین این پنیر میرویم این طعم قوی تر و دیوانه کننده تر می شود اما انتهایی این پنیر طعمی تلخ پیدا میکند.بیشتر پارمسان را در پاستا یا سوپ ها رنده کرده و به عنوان میان وعده یا وعده اصلی میل می کنند

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در دوشنبه, 15 مهر 1392 23:15  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3798 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد