پانلا که با نام کوئسو کاناستا یا لا کاناستا به معنای پنیر سبد نیز شناخته می شود نوعی پنیر کلبه مکزیکی است که از شیر پاستوریزه گاو تهیه می شود. پانلا پنیری نرم و تازه است که شبیه به پنیر هندی میباشد.

پنیر پانلا

پانلا دارای طعمی سبک همراه با بافتی خامه ای است که عطری شیری و تازه دارد. وقتی حرارت داده شود نرم می شود اما ذوب نمی شود و شکل خود را از دست نمی دهد. همچنین براحتی طعم می گیرد و در بسته بندی های مختلف مثل سیری یا فلفلی بفروش می رسد. پنیر پانلای سرخ شده به تنهایی دارای طعم لذیذی است اما معمولا آن را در سالادها استفاده می کنند.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: مکزیک
نوع:  تازه
بافت: خامه اي
پوست: طبیعی
رنگ: سفید

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 08:14  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2305 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد