اوکساکا که به آن کوئسو اوکساکا، آسادرو یا کوئسیلو نیز می گویند پنیری نیمه نرم، سفید و رشته ای به سبک اسپانیایی است که آن را از شیر گاو درست می کنند. این پنیر جزو خانواده پاستا فیلاتا محسوب می شود و به موزارلا شباهت دارد.

پنیر اوکساکا

اوکساکا طعمی خوشایند  و کره ای دارد که از لحاظ آب شدن نیز عالی است. طعم ملایم نمکی این پنیر آن را به یکی از محبوب ترین پنیر ها برای درست کردن کوئسادیلاس تبدیل می کند. علاوه بر اینها یکی از پنیرهای عالی برای تهیه غذاهای گوناگون محسوب می شود. طعم و بافت این پنیر را می توان با پنیر جک مونتری مقایسه کرد. البته این پنیر طعمی قوی ندارد و طعمش ملایم است که آن را برای کودکان نیز مناسب می کند.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: مکزیک
منطقه: واهاکا
مترادف: Quesillo، Asadero، Quesadilla Queso
املای جایگزین: Queso، Oaxacan
نوع: نیمه نرم
بافت:  صاف و انعطاف پذیر
پوست:
رنگ: سفید

منبع :cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 17 آبان 1392 09:45  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2951 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد