paneer_Mozzarella_di_Bufala

 

 

مشاهده شده است که
موزورلایی که از شیر بوفالو تهیه شده است از کلسیم و پروتئین بیشتر وهمچنین کلسترول کمتری نسبت به موزورلایی که از شیر  گاو تهیه شده است
بهره مند است. موزورلای بوفالو تحت قوانین سخت گیرانه ای در مناطق مختلفی از ایتالیا مثل لاتزیو و کامپانیا تولید می شود.
موزورلای بوفالو تازه, نرم و نیمه ارتجاعی است و بافت آن  از نوع خانواده پاستا فیلاتا است. این پنیر همراه با سالاد ها, پاستاها, سبزیجات و...
مورد استفاده قرار می گیرد. موزورلای بوفالو همانند lasagna و baked
casserole در بسیاری از دستورات غذایی ایتالیایی جای دارد.

ساخته شده از شیر بوفالو
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: کامپانیا، Paestum، فوجا
مترادف: بوفالو موتزارلا، موزارلا دی Bufala کامپانا
نوع: نرم
محتوای چربی: 21٪
بافت: خامه، صاف و فنری
رنگ: سفید

 

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 10:53  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2276 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد