مونتری جک یک پنیر جنجال بر انگیز است.چرا که همچنان در بین آمریکایی ها و مکزیکی ها مشکل در زادگاه این پنیر هست و هر گروه تمایل دارد که تاریخچه ی این پنیر متعلق به کشور خودش باشد.

 پنیر مونتری جک

اما از نظر اتحادیه اروپا این پنیر اصالتی آمریکایی دارد اما در ابتدا در یک صومعه که متعلق به مکزیکی های مقیم در منطقه مونتری آمریکا بوده تولید شده است.
اولین تولید کننده این پنیر که جک نام دارد اسم تجاری این پنیر را "مونتری جک" گذارد.و همچنان در تمامی فروشگاه های مواد غذایی در ایالات متحده میتوانید مونتری جک را بیابید. این پنیر نیمه سفت خامه ای و دارای طعم و عطری ملایم می باشد که از شیر گاو تولید شده است.اگر بخواهم بگویم این پنیر شباهتی به کدام پنیر معروف دارد باید چدار را برای شما مثال بزنم. مونتری جک در سه نوع توولید می شود اول نوع تازه که چند ماه برای تولید آن زمان برده است نوع دوم نیمه جک خشک می باشد که زمان یک سال برای آماده مصرف شدن این پنیر نیاز است و نوع فلفلی که دارای ادویه های مختلفی در این نوع پنیر می باشد که طرفداران زیادی پیدا کرده است.

مشخصات:

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: مکزیک و ایالات متحده آمریکا
منطقه: مونتری، کالیفرنیا
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: 74.6٪
بافت: خامه ای، سفت، باز و انعطاف پذیر
پوست: طبیعی
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 17 مهر 1392 08:31  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 7249 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد