امکان نداره شما علافه مند به آشپزی ایتالیایی باشید اما از "ماسکارپونه" نامی نشنیده باشید.

پنیرماسکارپونه

این پنیر خوش طعم و پر طرفدار ایتالیایی از خامه شیر گاو تولید می شود و دارای چربی بسیار بالایی است.اگر قصد دارید تیرامیسو درست کنید پیشنهاد میکنم از این پنیر استفاده کنید تا طعم واقعی ان را بچشید.این پنیر پرچرب که در منطقه لمباردی ایتالیا تولید می گردد در بین مردم به پنیری معروف است که در بین راه تبدیل شدن از خامه به کره است. این پنیر تقریبا در همه ی غذاهای ایتالیایی نقش دارد.به دلیل طعم گیرا و شیرین ماسکارپونه ان را همراه شکلات , تیرامیسو , قهوه و در میان بسیاری از غذاهای دیگر سرو می کنند.ایتالیایی ها معتقدند هیچ وقت ماسکارپونه از سر میز اضافی بر نمیگردد و تمام آن با شوق تمام میل می شود.

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 17 مهر 1392 08:41  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2406 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد