سری به اسپانیا عروس اروپا می زنیم.پنیری به نام " مانچگو" که نامش از منطقه ای در اسپانیا به نام لا مانچا برگرفته است که برای بارهای نخست توسط دون کیشوت تولید شده است.

پنیرمانچگو

این پنیر محبوب اسپانیولی نیز تحت نظارت PDO برای تایید سلامت آن می باشد. مشخصه ظاهری قالب این پنیر حط های زیگزاگی روی آن است که نشان از قالب اختصاصی آن را می دهد که این پوسته زیبا غیر قابل خوردن بوده و نشان از دنده چرخ هایی دارد که این پنیر را در دوره ساخت آن می فشردند.این پنیر در اصالت آن تنها از شیر گوسفند تهیه می گردد. پنیر مانچگو نیز تحت تاثیر تحولات قرار گرفته و به چند طعم مختلف تولید می شود.طعم سبزی و چمن آن که برای ساخت این نوع حدود 6 ماه زمان نیاز است طعم شیرین و ماندگار ذرت و پنیر و حتی طعم کاراملی این پنیر بسیار خوش طعم می باشد

مشخصات :

ساخته شده از شیر گوسفند
کشور مبدا: اسپانیا
منطقه: لامانچا
نوع: نیمه نرم
محتوای چربی: 57٪
پوست: مومی
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 12 مهر 1392 23:11  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 4599 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد