پنیر لیمبرگر

این پنیر از شیر پاستوریژه گاو که از مزارع ارگانیک محلی تغذیه می کنند درست می شود و به همین علت با وجود بوی بد دارای طعمی ملایم است.

پوسته نازک لیمبرگر دارای رنگی قهوه ای-نارنجی رنگ پریده است که بر اثر شستشوی پنیر بوجود آمده است.

لیمبرگر در ابتدای تولید بافتی محکم و سفت دارد که به مرور زمان و پس از گذشت شش هفته بافتی نرم و گچی پیدا می کند. پس از گذشت دو ماه از تولید لیمبرگر باز هم نرم تر می شود و حالتی خامه ای پیدا می کند. با گذشت سه ماه از مرحله تولید پنیر بوی بسیار بدی پیدا می کند که ناشی از فرایند مخصوص جا انداختن لیمبرگر است که در آن از باکتری ها استفاده می کنند.

بافت داخلی پنیر بسیار نرم است و رنگی کره ای دارد که با گذشت زمان تیره می شود و طعمی علفی و قارچ مانند دارد که تندی خاصی نیز در آن احساس می شود.

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 21:57  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2520 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد