پنیر ژوستولپیا

 

ژوستولپیا پنیری تازه است که از شیر گاوهایی تهیه میشود که بتازگی بچه بدنیا آورده اند. همچنین در بعضی موارد از شیر گوزن و حتی بز نیز در تهیه این پنیر استفاده می شود. لپاژوستو و ژوستولپیا هر دو به معنای نان پنیری و یا پنیر نانی میباشند که به دلیل فرایند آماده سازی که در آن پنیر تست می شود به آن گفته می شود. این پنیر دارای 20 الی 22% چربی شیر است که امروزه انواع کم چرب تری از آن با 12% چربی نیز تولید می شود.

بطور سنتی این پنیر را کاملا خشک می کنند، زیرا در این حالت پنیر برای سالیان سال قابل استفاده می شود. برای خشک کردن این پنیر از شعله آتش استفاده میشود هر چند امروزه این کار در محیط های گرم انجام میشود و در نتیجه پنیر طعم ملایم تری دارد.

ساخته شده از گاو، شیر بز یا گوزن شمالی
کشور مبدا: فنلاند
مترادف: Leipäjuusto، پنیر جیر جیر فنلاندی، پنیر گوزن شمالی
املای های جایگزین: Leipajuusto، Juustoleipä
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: 12٪
بافت جویدنی و سفت
پوست:
رنگ: سفید

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 19:55  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2131 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد