پنیر فروماژ راکلت

نام راکلت از واژه فرانسوی راکلر به معنای خراش دادن گرفته شده است. این پنیر پوسته ای با رنگ متمایل به نارنجی- خرمایی دارد و بافت داخلی آن زرد رنگ است و بصورت پراکنده روی آن حفره هایی وجود دارد. پنیر راکلت عطر و طعمی دلپذیر دارد و بافت آن خامه ای است که آن را به پنیر گرویر بسیار نزدیک می کند و حتی طعم نسبتا یکسانی با آن دارد. مزه این پنیر از آجیلی و اسیدی تا شیری متغیر است.

80% تولید این پنیر در سوئیس تولید می شود و لازم به ذکر است که راکلت تولید شده در فرانسه کمی نرم تر است و طعمی خامه ای تر دارد.  پنیر راکلت در شکل های مربعی و دایره ای قالب گیری می شود.

 

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه و سوئیس
منطقه: Valais
املای جایگزین: Valais RACLETTE
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: 50٪
بافت: خامه ای، سفت، باز و صاف
پوست: طبیعی
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 10 آبان 1392 11:09  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 6403 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد