پنیر ریکوتای تازه

ریکوتای تازه سنتی ایتالیایی از پنیر کلبه نرم تر است اما کمی دانه دار، سفید و آبدار است و طعم ملایمی از شیرینی دارد. سبکی و عطر و بوی ملایم ریکوتا آن را در تعداد بالایی از دستورات غذایی جای داده است. ریکوتا یکی از اجزای پرطرفدار بسیاری از غذاهای ایتالیایی همچون لازانیا، مانیکوتی، کازتا، چیزکیک، پیتزا، راویولی و... است.  همچنین می توان از آن برای درست کردن سس استفاده کرد.

ساخته شده از گاو، بز، گوسفند و شیر بوفالو
کشور مبدا: ایتالیا
نوع: نرم تازه کشک
محتوای چربی: 10.1 g/100g
بافت: خامه و دانه دار
پوست:
رنگ: سفید

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 10 آبان 1392 15:24  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2331 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد