پنیر موزارلای تازه

موزارلای تازه بافتی نرم و آبدار دارد و سرشار از عطر و طعم شیر است. مثل تمامی پنیرهای تازه موزارلای تازه از درصد آب بالایی در ترکیب خود بهره مند است و بنابراین چربی کمی دارد و همچنین اندکی طعم اسیدی و لاکتیکی دارد. در مقایسه با موزارلای معمولی خامه ای تر و بسیار نرم تر است. همچنین موزارلایی که از شیر بوفالو تهیه می شود از ارزش بالاتری در مقایسه با نوع گاوی آن در دنیا برخوردار است.

موزارلای تازه را در پیتزا ها، اسنک ها، سالادها و به همراه سبزیجات مصرف می کنند و همچنین مصرف آن به همراه ریحان، زیتون، گوجه فرنگی و میوه ها ترکیب خوبی را رقم میزنند. امروزه موزارلا در اکثر سوپرمارکت ها و فروشگاههای ایتالیایی موجود است و پیشنهاد می شود همیشه موزارلا را تازه مصرف کنید.

ساخته شده از گاو و یا شیر  بوفالو
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: کامپانیا
مترادف: موزارلا
نوع: نرم
محتوای چربی: 22 g/100g
محتوای کلسیم: 500 mg/100g
بافت: خامه و صاف
پوست:
رنگ: سفید

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 22:09  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 4087 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد