آبان 08

 

paneer_emmental

رایحه ای مثل بوی علف تازه هرس شده از آن به مشام می رسد. طعم آن به شدت میوه ای بوده و طعم اسیدی یا ترش در آن وجود ندارد.در بافت این  پنیر
حفره هایی به اندازه گردو وجود دارند و به جهت شکل پیچیده حفره هایش فرایند تولید سختی دارد. میل کردن این پنیر به همراه یک لیوان شراب بسیار
لذت بخش خواهد بود.

 

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: سوئیس
املای های جایگزین: Emmentaler، Emmenthaler، Emmenthal
نوع: سخت

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 10:34  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2239 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد