گلاستر دوبل

گلاستر در دو نوع معمولی و دوبل وجود دارد که تفاوت این دو نوع در این است که در نوع معمولی خامه یا چربی از شیر گرفته می شود ولی در نوع دوبل از شیر با چربی کامل برای تولید گلاستر استفاده می شود. علاوه بر این گلاستر دوبل در ابعاد دو برابر نسبت به نوع معمولی قالب گیری میشود و همچنین طعم و مزه قوی تری دارد.

گلاستر دوبل دارای بافتی نرم و کره ای  است و طعم آن دلپذیر و آجیل مانند است. همچنین رنگ آن مثل رنگ زردآلو است. گلاستر توسط گیاهخواران استفاده می شود و مدت زمان لازم برای جا افتادن آن چهار ماه است. پس از این مدت بافت پنیر روبه سفت شدن و پوسته پوسته شدن می رود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا:
انگلستان و بریتانیا
منطقه: گلوسسترشایر
نوع: سخت، صنعتگر
محتوای چربی: 54.23 g/100g
بافت: متراکم
پوست: طبیعی

رنگ: زرد

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 16:30  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2039 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد