کرسنزا پنیری با اصالت ایتالیایی است که از شیر گاوهای مناطقی از ایتالیا مثل لمباردی، پیدمونت و ونتو تهیه می شود. نام کرسنزا از لغت ایتالیایی استراکا که به معنای خسته است گرفته شده است و به گاوهای خسته ای که از شیرشان پنیر کرسنزا تهیه می شود اشاره دارد.

پنیر کرسنزا

در واقع این نامگذاری به این مسئله اشاره می کند که گاو ها از بالا و پایین رفتن و رسیدن به مراتع در ارتفاعات بالا خسته می شوند و در نتیجه پنیر تولید شده توسط شیر این گاو ها پر چرب تر و مغذی تر است.

کرسنزا بسیار نرم است و بافتی خامه ای دارد و پوسته ندارد و معمولا دارای طعمی ملایم با عطری بخصوص است. این پنیر را وقتی تازه است خالی مصرف می کنند و در بعضی مناطق توسانی از آن بعنوان چاشنی در غذاها استفاده می کنند.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: لمباردی، ناحیه ای در شمال غربی ایتالیا، و ونتو
مترادف: Stracchino
نوع: نرم
محتوای چربی: 51٪
بافت: خامه اي
پوست:
رنگ: سفید

منبع : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 16 آبان 1392 16:10  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2334 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد