پنیر خامه ای

در ایالات متحده آمریکا پنیر خامه ای باید حداقل دارای 33% چربی باشد، در حالیکه این مقدار در بریتانیا 45-60% است. اگر پنیر خامه ای دارای درصد بالاتری چربی از این مقادیر داشته باشد به آن دوبل و سه برابر می گویند. در آلمان به پنیر خامه ای دوپرهامستفل می گویند که به معنای پنیر تهیه شده با خامه دوبرابر یا دوبل است. این نوع پنیر دارای طعمی ملایم از لاکتیک است و مقدار کمی طعم شور دارد.

پنیر خامه ای دارای عمر کوتاهی است حتی اگر در یخچال نگهداری شود. بافت و مزه این پنیر شباهت زیادی با پنیر بورسین و ماسکارپونه دارد. همچنین این پنیر برای گیاهخواران نیز مناسب است.

پنیر خامه ای طعمی ملایم و شیرین دارد و دارای بافتی نرم است تا جایی که در دمای اتاق براحتی روی نان پخش می شود.پنیر خامه ای در طعم های گوناگونی مثل گیاهی و همچنین ترکیب شده با میوه موجود است. این پنیر مصرف بالایی بخصوص در ایالات متحد آمریکا دارد و در انواع دسر ها بخصوص چیزکیک ها مصرف می شود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایالات متحده
منطقه: چستر، نیویورک
نوع: نرم
محتوای چربی: 65٪
محتوای کلسیم: 98 mg/100g
بافت: خامه
پوست:
رنگ: سفید

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 17:25  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2310 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد