آبان 09

پنیر کلبه

مواد دلمه شده را عموما با آب شست و شو می دهند تا مواد اسیدی آن خارج شده و طعمی شیرین پیدا کند. پنیر کلبه را با انواع شیرهای مختلف با درصد های گوناگونی از چربی تهیه می کنند. پنیر کلبه هم خالی سرو می شود و هم بهمراه میوه جات، نان تست و حتی در سالاد ها استفاده می شود. این پنیر  بافتی خامه ای و ناصاف دارد و در قابلمه به فروش می رسد.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: انگلستان و ایالات متحده آمریکا
نوع: نرم
محتوای چربی در ماده خشک: 4٪
محتوای چربی: 4.30 g/100g
محتوای کلسیم: 68 mg/100g
بافت: خامه اي
پوست:
رنگ: سفید

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 16:54  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 8219 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد