سلام " کوتیجا" اگر به تاریخ کشور مکزیک علاقه مند باشید با شنیدن این اسم به یاد شهری در مکزیک می افتید.اما اشتباه نکنید.ما آمده ایم در مورد پنیر حرف بزنیم.درسته کوتیجا اسم پنیری مکزیکی می باشد که نام خود را از شهری در زادگاه این پنیر گرفته است.

پنیرکوتیجا

این پنیر عمدتا از شیر گاو تولید شده و مصرف زیادی در بین مردم مکزیک دارد.اگر بخواهم از طعم آن برایتان بگویم باید نوع جوان این پنیر را که حدود 3 ماه زمان می برد تا عمل بیاید را به پنیر "فتا" تشبیه کنم.دقیقا مثل همان فتایی که در صبحانه میخوریم شور و و طعمی تازه دارد.اما اگر از این پنیر سن و سالی بگذرد و عمر آن به دوازده ما برسد طعم آن شباهت زیادی به پنیر "پارمسان" می رسد. در مورد پارمسان اینجا بخوانید کوتیجا بیشتر در پاستا همراه نان و حتی در سالاد مصرف می شود و آمریکایی ها معتقند این پنیر بهترین چاشنی در غذا می باشد

مشخصات:

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: مکزیک
منطقه: Michoacán
نوع: نرم و تازه
رنگ: سفید

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 17 مهر 1392 08:16  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2406 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد