پنیر کانتال یکی از قدیمی ترین پنیرهای فرانسوی است. این پنیر در سال 1956 مدرک AOC را دریافت کرده است و حالتی نمیه سفت و پرس شده دارد.

پنیر کانتال

بطور کلی سه نوع پنیر کانتال وجود دارند که بر اساس بافت و سن تقسیم بندی شده اند. کانتال جئون که پنیری جوان محسوب می شود و بمدت 30 تا 60 روز نگهداری شده است و پوسته ای خاکستری-عاج فیلی رنگ دارد و بافتی زرد رنگ و نرم دارد. عطر و طعمی شیرین و شیری دارد و طعمی از فندق و وانیل نیز در آن احساس می شود.

کانتال انتر دئوکس نوع دیگری از پنیر کانتال است که کهنه است و عطری از خامه و کره دارد. این پنیر حداقل بمدت سه ماه نگداری می شود تا به بلوغ مورد نیاز برسد. نوع دیگر پنیر کانتال، کانتال ویوکس نام دارد که دارای پوسته ای ضخیم است. با توجه به مدت زمان طولانی نگهداری این پنیر طعمی قوی تر دارد و سفت تر از دیگر پنیر های کانتال است. این پنیر بمدت هشت ماه نگهداری می شود و دارای عطری تند است.

خوردن پنیر کانتال به همراه آجیل ها، انگور و سیب و همینطور استفاده از آن در تهیه سالادها، سوپ ها و گراتین ها توصیه می شود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: Cantal، اورن
املای جایگزین: 
نوع: نیمه سخت، سخت
محتوای چربی: 45٪
بافت: شکننده، سفت و صاف
پوست: طبیعی
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

 

دسته: پنیر   منتشر شده در یکشنبه, 12 آبان 1392 15:42  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2850 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد