اگرچه چدار اصالتا محصول کشور انگلستان است اما امروزه تعدادی از بهترین پنیرهای چدار جهان را استرالیا تولید می کند. آب و هوا، خاک، علفزار ها و کیفیت بالای شیر کانادا موجب کیفیت بالای چدارهای کانادایی شده است. برخلاف چدارهای دیگر چدارهای کانادایی دارای بافتی خامه ای و نرم تر هستند و دارای طعمی متعادل هستند که البته این مسئله ارتباط مستقیم با سن و بافت پنیر دارد.

پنیر چدار کانادایی

چدار بطور سنتی رنگی سفید-خامه ای دارد اما بدلیل اضافه کردن رنگ غذایی به آن دارای رنگی نارنجی تیره است. این پنیر را علاوه بر با شیر پاستوریزه با شیر حرارت دیده نیز تهیه می کنند تا طعم بیشتری داشته باشد. این پنیر توسط کمپانی های بزرگی در اونتاریوی کانادا تولید می شود که معروفترین آنها که جوایز زیادی را نیز بدست آورده است شرکت پنیر بالدرسون است. این پنیر را حداقل برای سه ماه و نهایتا به مدت شش سال برای رسیده شدن نگهداری می کنند و هر چه این زمان طولانی تر باشد پنیر از کیفیت و مرغوبیت بالاتری برخوردار خواهد بود. انواع طعم داری از این پنیر نیز در کانادا تولید می شود که از بین آنها می توان به چدار با طعم کرن بری، سیر و زیتون اشاره کرد.

چدار با عمر متوسط را می توان در تهیه اسنک ها، املت ها و ساندویچ ها استفاده کرد و انواع کهنه شده آن برای تهیه سس های خامه ای و پخت و پز مناسب تر هستند.

ساخته شده از گاو،بزیا شیرگوسفند
کشور مبدا: کانادا
منطقه: انتاریو
نوع: سخت،صنعتگر، پردازش
بافت: کرومبلیو باز
پوست: طبیعی
رنگ: زرد

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

 

دسته: پنیر   منتشر شده در یکشنبه, 12 آبان 1392 16:31  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2036 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد