پنیر خوش رنگ و خامه ای که در تصویر میبینید برای اولین بار در فرانسه توسط ماری هارل تولید شد.در سال 1971 ماری هارل در نرماندی این پنیر را از شیر خام گاو تهیه کرد.
این پنیر که "کاممبرت" نام دارد امروزه توسط بسیاری از تولیدکنندگان صنعتی به بازار ارائه می شود هرچند درصد بسیاری کمی به روش ماری هارل این پنیر خوش طعم را تولید می کنند اما تکنولوژی باعث پیشرفت در طعم این پنیر شده است. پنیر تازه کمبر دارای طعمی شیرین و مطبوع می باشد که بافتی کرمی دارد این پنیر همانطور که حدس میزنید دارای چربی بالایی می باشد که پیشنهاد میکنیم در مصرف آن تعادل را رعایت کنید. این پنیر بیشتر همراه با نوشیدنی سرو شده و به عنوان میان وعده مصرف می گردد و هر ساله در نرماندی مسابقه تهییه این پنیر اجرا می شود که به بهترین و ارگانیک ترین پنیر جایزه ای تعلق میگیرد.
مشخصات:
ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: نرماندی
مترادف: کاممبر لو
نوع: نرم
محتوای چربی: 45٪
بافت: خامه ای نرم و انعطاف پذیر
پوست:
رنگ: زرد کم رنگ
ترجمه شده از سايت : cheese.com
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد