پنیر خوش رنگ و خامه ای که در تصویر میبینید برای اولین بار در فرانسه توسط ماری هارل تولید شد.در سال 1971 ماری هارل در نرماندی این پنیر را از شیر خام گاو تهیه کرد.

پنیر کاممبرت

این پنیر که "کاممبرت" نام دارد امروزه توسط بسیاری از تولیدکنندگان صنعتی به بازار ارائه می شود هرچند درصد بسیاری کمی به روش ماری هارل این پنیر خوش طعم را تولید می کنند اما تکنولوژی باعث پیشرفت در طعم این پنیر شده است. پنیر تازه کمبر دارای طعمی شیرین و مطبوع می باشد که بافتی کرمی دارد این پنیر همانطور که حدس میزنید دارای چربی بالایی می باشد که پیشنهاد میکنیم در مصرف آن تعادل را رعایت کنید. این پنیر بیشتر همراه با نوشیدنی سرو شده و به عنوان میان وعده مصرف می گردد و هر ساله در نرماندی مسابقه تهییه این پنیر اجرا می شود که به بهترین و ارگانیک ترین پنیر جایزه ای تعلق میگیرد.

مشخصات:

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: نرماندی
مترادف: کاممبر لو
نوع: نرم
محتوای چربی: 45٪
بافت: خامه ای نرم و انعطاف پذیر
پوست:
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

 

دسته: پنیر   منتشر شده در سه شنبه, 16 مهر 1392 08:41  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 5084 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد