پنیر بریلات ساورین

امروزه این پنیر بطور صنعتی در سه لبنیاتی که در منطقه لی د فرانس که در فرانسه واقع است تولید می شود. از آنجائیکه این پنیر جزو گروه پنیر های با خامه سه برابر طبقه بندی میشود چربی آن حداقل 75% است که این چربی حاصل اضافه شدن خامه به شیر کامل در هنگام تهیه این پنیر است.

طعم این پنیر در اوایل تولید مشابه پنیر تازه است اما اصولا آن را به مدت چهار یا پنج هفته نگهداری میکنند تا طعم و بوی قوی تری پیدا کند. پنیر بریلات ساورین کهنه دارای پوستی سفید رنگ است و همچنین بافت داخلی آن رنگی بین سفید و کره ای دارد. این پنیر حالتی متراکم و مرطوب و اندکی گچی مانند دارد و حالت خامه ای آن برای یک پنیر با خامه سه برابر مناسب است. همچنین طعم آن کره ای، نمکی، قارچ مانند و آجیل مانند است. این پنیر به همراه با نوشيدني و گاهی اوقات به همراه شير مصرف می شود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: ایل دو فرانس
نوع: نیمه نرم
محتوای چربی: 75٪
بافت: خامه ای و متراکم
پوست:
رنگ: سفید

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 19:44  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2416 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد