paneer_Blue_Veein_Cheese

وقتی این پنیر می رسد رگه هایی از کپک به رنگ های آبی, سیاه  و یا خاکستری روی بافت آن دیده می شود. این رگه ها هنگامی
ایجاد می شوند که توسط میله های ضد زنگ به پنیر ضربه زده میشود تا اکسیژن در آن به گردش درآید و محیط خوبی برای رشد کپک ایجاد شود. این کار همچنین
باعث نرم شدن بافت و ایجاد طعم مخصوص این پنیر می شود.

منشا پیدایش پنیر آبی داستان جالبی دارد. یک پنیر ساز  تکه نان نیمه خورده اش را در کنار ظرف های مرطوب پنیر گذاشت و وقتی برگشت متوجه شد که
قارچ ها سطح پنیر را فراگرفته اند.

پنیر آبی بوسیله طعم عجیب و غریبش شناخته می شود. طعم این پنیر به مواردی مثل سایز, شکل, سن و منطقه تولید بستگی دارد اما عموما دارای طعمی تیز و
نمکی است. Roquefort از فرانسه, Gorgonzola از ایتالیا و Stilton از
انگلیس تعدادی از پنیرهای آبی مشهور دنیا هستند.
بهترین همراهان پنیر آبی برای سرو کراکر, گلابی, کشمش, نان میوه ای و گردو هستند.

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 10:11  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3226 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد