پنیربرکسول

در این فرایند قالب های پنیر را در آبکش های پلاستیکی قرار می دهند تا شکل بگیرد و سپس آن را به مدت حداقل شش ماه در خمره های کوچک نگهداری می کنند تا برسد. در تهیه این پنیر از پنیرمایه حیوانی استفاده می شود و در نتیجه برای مصرف گیاهخواران مناسب نیست

ساخته شده از شیر گوسفند
کشور مبدا: انگلستان
منطقه: غرب میدلندز
نوع: سخت
محتوای چربی: 48٪
بافت: جویدنی
پوست: طبیعی
رنگ: زرد کم رنگ

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 10 آبان 1392 10:56  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 1945 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد