بل پائس پنیری نیمه نرم از منطقه لمباردی در ایتالیا است که نام آن در ایتالیایی به معنای کشور زیبا است. فرمول این پنیر توسط اجیدیو گالبانی در سال 1906 برای رقابت با پنیرهای آلپ فرانسه ابداع شده است. نام این پنیر برگرفته از کتابی به همین نام نوشته ابوت آنتونیو استوپانی منتشر شده در سال 1873 است.

paneer_bel_paese

این پنیر رایحه ای شیری دارد و طعم آن نزدیک به پنیر موزارلا است. رنگ آن زرد کمرنگ است و گهگاه دارای حفره های موسوم به چشم است. پنیر بل پائس برای مالیده شدن روی نان کمی سفت است اما براحتی اسلایس می شود. همچنین  این پنیر با پوشش های پلاستیکی  و یا فویل بسته بندی می شود.

مدت زمان لازم برای بالغ شدن این پنیر بین شش تا هشت هفته است و در سایز های گوناگون از تکه های کوچک گرفته تا قالب های بزرگ پنج پوندی بفروش می رسد. نوع اصلی این پنیر با تصویر حک شده نقشه ایتالیا و آنتونیو استوپانی بر روی لیبل پنیر قابل تشخیص است که در نسخه آمریکایی آن به جای پرچم ایتالیا پرچم آمریکا حک شده است. این پنیر از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار است و در غذاهایی چون پیتزا و به همراه میوه هایی نظیر سیب، گلابی و انجیر مصرف می شود.

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: ایتالیا
منطقه: لمباردی
نوع: نیمه نرم
بافت: خامه و صاف
پوست: پلاستیکی
رنگ: زرد کم رنگ

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 15 آبان 1392 16:58  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2364 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد