پنیر آمبرت

آمبرت نسبت به اکثر پنیرهای آبی محکم تر و انعطاف پذیر تر است و شیر استفاده شده در آن شیر گاو هایی است که در مراتع کوهستانی مرتفع تغذیه میکنند. مدت زمان لازم برای رسیدن این پنیر پس از مرحله تولید حداقل چهل روز است که پس از گذشت دو یا سه ماه به بهترین کیفیت برای مصرف می رسد. در مدتی که این پنیر را نگهداری می کنند تا برسد نوعی نوشيدني سفید شیرین به نام ووری مولکس را به آن اضافه می کنند.


پنیر آمبرت بافتی خامه ای رنگ دارد که رگه های آبی برجسته ای درون آن هستند. در آمبرت هم از مواد مولد کپک برای ایجاد رگه های آبی رنگ استفاده می شود که طعمی تند و لذت بخش به پنیر می دهد. این پنیر را با نان و میوه یا در سالادهایتان حتما امتحان کنید!

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: فرانسه
منطقه: اورن، رون آلپ
املای جایگزین: Fourme D'Ambert
نوع: نیمه نرم، آبی
محتوای چربی: 50٪
بافت: خامه
پوست: طبیعی
رنگ: آبی

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 22:30  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 1726 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد