آلورکا نام پنیری نرم یا نیمه نرم است که اصالتی پرتقالی دارد. این پنیر را یا با شیر گوسفند و یا با شیر گاو تهیه می کنند. آلورکا پنیری پرچرب محسوب می شود(حدود 40% تا 50%) و مدت زمان لازم برای رسیدن آن شش ماه است.

paneer_alverca

ساخته شده از شیر بز و گوسفند
کشور مبدا: پرتغال
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: 40-50٪

منبع : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در جمعه, 17 آبان 1392 09:35  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2438 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد