آبان 08

پنير Airag

برای تهیه Airag شیر را با ترکیبی از اسید لاکتیک و مایه خمیر تخمیر می
کنند. بدلیل اینکه شیر تخمیر می شود Airag مناسب افرادی است که عدم تحمل
لاکتوز دارند. Airag برای تهیه پنیر و ماست نیز مورد استفاده قرار می
گیرد.

ساخته شده از شیر مادیان
کشور مبدا: مغولستان و ترکیه
مترادف: Kumis
املای جایگزین: Ayrag
نوع: نرم، صنعتگر
بافت: خامه
پوست:

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 09:54  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 1852 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد