آفوگال پیتو یکی از قدیمیترین پنیرهای اسپانیایی است. این پنیر از شیر کامل گاو تهیه می شود. برای تهیه این پنیر مواد دلمه شده را بمدت 10 تا 48 ساعت در درجه حرارت بین 18 تا 25 درون قالب هایی حرارت می دهند و در حین این فرایند به آن پنیر مایه حیوانی اضافه می کنند.

 paneer_afuega_pitu

این پنیر در نوع های مختلفی تهیه می شود که از روی شکل و فرم و مواد افزوده شده به آن و همچنین سن پنیر قابل تشخیص هستند. از اینرو هر کدام از این نوع های مختلف دارای نام بخصوصی هستند. برخی از این نام ها شامل ترونکادو و رگ هستند که به شکل ظاهری این پنیر ها اشاره می کند. به نوعی دیگر از این پنیر که در آن از پاپریکا استفاده شده است روکسو می گویند که دارای عطر و طعمی تند است. اگر پاپریکا به پنیر اضافه نشود رنگ آن سفید باقی می ماند و به آن بلانو می گویند.

این پنیر در تمامی ایام سال تولید می شود اما بهترین نوع پنیر آفوگال پیتو در فصل بهار و زمستان تولید می شود زیرا شیر این فصل از سال دارای چربی بیشتری است. این پنیر را هم بطور تازه و هم پس از کهنه شدن مصرف می کنند.

 

ساخته شده از شیر گاو
کشور مبدا: اسپانیا
منطقه: آستوریاس
نوع: نرم، صنعتگر
محتوای چربی 45٪
بافت: صاف
پوست: پارچه پیچیده شده
رنگ: قرمز

 

 

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 15 آبان 1392 10:28  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2239 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد