پنير آکاپلا

 

نوع هرمی  ’آن که به شکل هرم های کوچک است و حالتی خشک دارد و وزن آن حدودا 7-8 اونس است. شکل دیگر پنیر آکاپلا گرد نام دارد که وزنی حدود 3 اونس داشته و به شکل دایره های کوچک است. آکاپلای گرد بافتی خامه ای و نرم دارد. سومین نوع پنیر آکاپلا گرد خاکستری نام دارد که در هنگام نمک زدن مقداری خاکستر به آن اضافه می کنند تا ظاهری کلاسیک و فرانسوی داشته باشد.

آکاپلا طعمی ملایم و کره ای دارد و اندکی عطر گیاهی از آن به مشام می رسد. و در تهیه آن از مایه پنیر استفاده می شود.

ساخته شده از شیر بز
کشور مبدا: ایالات متحده
منطقه: کالیفرنیا
نوع: نرم

 

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 08 آبان 1392 21:36  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 1640 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد