paneer-abondance

پنیر آباندنس (Abondance) پنیری است کوهستانی با اندازه ی متوسط که در هات سوی (Haute Savoie ) در مجاورت کوههای آلپ در کشور فرانسه به عمل می آید. این پنیر متراکم و طلایی برای قرن ها در کلبه های کوهستانی، در نزدیکی مرز فرانسه و سوسیس درست شده است.

 

 

این پنیر منحصرا از شیر غیر پاستوریزه که از احشام نژاد Abondance  گرفته می شود، تهیه می شود که اسم آن نیز بر گرفته از این نژاد است. از سال 1990 این پنیر دست ساز و دایره ای شکل مورد تایید اداره کنترل محصولات بومی فرانسه AOC قرار گرفته است و تنها با روش های سنتی در مناطق جغرافیایی خاص که با بر چسب AOC/PDO  مشخص شده است،  تولید می شود. این پنیر رایحه ای خوش دارد و همراه با مزه ی میوه، کره و فندق و توازنی از ترشی (اسیده بودن) و شیرینی مزه ای ماندگار و تاخیری را در دهان ایجاد می کند.هنگام برش دادن این پنیر، رایحه ی معطر و گیاهی آن را حس خواهید کرد. به خاطر بسپارید که لایه ی سخت بیرونی آن قبل از خوردن باید جدا شود. پنیر زرد رنگ بافتی خامه ای و مخملی دارد اما در عین حال سفت و ارتجاعی و دانه دانه است. فرآوری این پنیر که به آن Affinage نیز گفته می شود حد اقل 100 روز زمان می برد تا عطر این پنیر به درستی محسوس شود.

 

مشخصات

تهیه شده از شیر گاو

کشور سازنده: فرانسه

منطقه: Haute-Savoie, Abondance

نوع: نیمه سخت، آرتیزان (Artisan)

میزان چربی: 48% بافت: خامه ای و ارتجاعی

ظاهر: طبیعی

رنگ: زرد کم رنگ

دسته: پنیر   منتشر شده در چهارشنبه, 10 مهر 1392 23:52  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3870 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد