در قدیم فرانسه در خانه های رعیتی مردم عادی که گاوی برای تولید پنیر و لبنیات خود نداشتند از شیر گوسفندانشان استفاده میکردند. در همین حین در زمان های دور حدود 3000 سال پیش در ناحیه اکیتن فرانسه مردم از شیر تازه گوسفند پنیری به نام "آبای دی بلوک" تهییه می کردند که همچنان تولید این پنیر با نام عجیب و غریبش ادامه دارد.

paneer-abbaye-de-belloc

این پنیر زرد رنگ با بافتی کرمی و نیمه سخت دارای سطحی صاف با چاله های کوچک بر روی پوست خود می باشد.این پنیر همچنان بیشتر به صورت سنتی تولید شده و در چرخه صنعتی جای کمی دارد.
عموما این پنیر زمانی بین چهار تا ده ماه برای به عمل آمدن نیاز دارد و همیشه مردم این منطقه فرانسه این پنیر را در ماه دسامبر تولید کرده و در ماه اوریل بعد از به عمل آمدن و اماده شدن به بازار میفرستند.
طعم این پنیر شبیه کارامل سوخته و عطر متمایزی از دیگر پنیر ها دارد.اگر به این پنیر دسترسی دارید با چشیدن آن یک می توانید یکی از بهترین میان وعده های شهر را داشته باشید.

مشخصات:

ساخته شده از شیر گوسفند
کشور مبدا: فرانسه
منطقه : باسک
مترادف: Abbaye نوتردام د Belloc
نوع: نیمه سخت
محتوای چربی: 60٪
بافت: خامه
پوست: طبیعی
رنگ: زرد

دسته: پنیر   منتشر شده در سه شنبه, 16 مهر 1392 09:00  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2296 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد