پنیر کالبی

این پنیر در سال 1874 توسط جوزف استین واند و در کارخانه پنیرسازی وی در ویسکانسین ابداع شد. درحالیکه کالبی شباهت زیادی از لحاظ رنگ با پنیر چدار دارد اما از چدار نرم تر است و بافت آن لطیف تر از چدار است. همچنین دارای طعمی ملایم تر و خامه ای تر در مقایسه با چدار است. این پنیر تحت فرایند ساخت چدار تولید نمی شود اما در عوض با شستشوی مواد تشکیل دهنده آن در هنگام تولید مواد اسیدی آن کاهش می یابد و نتیجه آن تندی کمتر کالبی است.

با کهنه شدن پنیر کالبی بافت آن شکننده و خشک می شود و بهتر است بصورت تازه مصرف شود.  همچنین طعم ملیح آن به ساندویچ ها، همبرگر ها و... طعم و مزه خوبی میدهد و علاوه بر اینها میتواند همراه با گلابی، سیب و نان نیز مصرف شود.

ترجمه شده از سايت : cheese.com

دسته: پنیر   منتشر شده در پنج شنبه, 09 آبان 1392 09:56  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3426 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد