detoxwater fat burning water detoxification

آب طعم دار شده با طعم ریحان و توت فرنگی
ترکیب ریحان و توت فرنگی شاید ابتدا کمی عجیب به نظر برسد اما شیرینی توت فرنگی به خوبی با عطر سبزی ریحان ترکیب می شود.
مواد لازم:
توت فرنگی حلقه شده
برگ ریحان
آب
یخ
طرز تهیه:
ریحان ها را کمی بین انگشتانتان بمالید سپس به همراه توت فرنگی در پارچ بریزید. یخ و آب را اضافه کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند سپس سرو کنید.

3.
آب طعم دار شده با طعم شاهتوت و مریم گلی
ویژگی جالب این نوشیدنی این است که آب به رنگ بنفش در می آید. طعم مریم گلی بیشتر حس می شود اما ملایم و بسیار طراوت بخش است.
مواد لازم:
شاهتوت
مریم گلی
آب
یخ
طرز تهیه:
مریم گلی و شاهتوت را در پارچ بریزید. یخ و آب را اضافه کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند سپس سرو کنید.
---
4.
آب طعم دار با طعم انبه و ریحان
مواد لازم:
انبه نصف عدد پوست کنده و قاچ شده
ریحان تازه یک مشت خوب شسته شده
آب 1 تا 2 لیتر
طرز تهیه:
انبه و ریحان را در یک پارچ یا شیشه بریزید و با آب پرکنید. نوشیدنی را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا آب طعم دار شود سپس میل کنید. می توانید نوشیدنی را 2 تا 3 روز در یخچال نگهدارید. می توانید پارچ را 2 تا 3 مرتبه تا زمانی که طعم میوه ها برود دوباره با آب پر کنید.
----
5.
آب طعم دار با طعم نعناع و طالبی و خیار
مواد لازم:
خیار ¼ تا نصف عدد بزرگ حلقه شده
طالبی 2 قاچ
نعناع یک مشت تازه
آب 1 تا 2 لیتر
طرز تهیه:
خیار و طالبی و نعناع را در یک پارچ یا شیشه بریزید و با آب پرکنید. نوشیدنی را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا آب طعم دار شود سپس میل کنید.

می توانید نوشیدنی را 2 تا 3 روز در یخچال نگهدارید. می توانید پارچ را 2 تا 3 مرتبه تا زمانی که طعم میوه ها برود دوباره با آب پر کنید.
---
6.
آب طعم دار شده با طعم رزمای و انواع توت
مواد لازم:
انواع توت 1 پیمانه تازه یا یخ زده (توت فرنگی و شاه توت و بلوبری و تمشک)
رزماری 1 شاخه تازه
آب 1 تا 2 لیتر
طرز تهیه:
رزماری و مخلوط توت را در یک پارچ یا شیشه بریزید و با آب پرکنید. نوشیدنی را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا آب طعم دار شود سپس میل کنید.

می توانید نوشیدنی را 2 تا 3 روز در یخچال نگهدارید. می توانید پارچ را 2 تا 3 مرتبه تا زمانی که طعم میوه ها برود دوباره با آب پر کنید.
---
7.
آب طعم دار با طعم پرتقال و بلوبری
مواد لازم:
آب 6 پیمانه
پرتقال معمولی یا ماندرین 2 عدد قاچ شده
بلوبری یک مشت
یخ
طرز تهیه:
همه ی مواد را در یک پارچ بریزید و 2 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا آب طعم دار شود.
همچنین می توانید یکی از پرتقال ها را آب بگیرید و در پارچ بریزید و بلوبری را کمی له کنید تا طعم آن بیشتر پخش شود.
نوشیدنی را خنک سرو کنید.
---
8.
دتاکس واتر یا نوشیدنی سم زدا با طعم سیب و دارچین
مواد لازم:
سیب 2 عدد ارگانیک
چوب دارچین 2 عدد
آب
یخ در صورت تمایل
طرز تهیه:
سیب را با پوست درشت خرد کنید.
شیشه ی را با سیب خرد شده و یک چوب دارچین پر کرده و آب اضافه کنید.
ظرف را یک شب تا صبح در یخچال بگذارید.
در صورت تمایل نوشیدنی را با یخ سرو کنید
---
9.
دو نوع آب طعم دار یا دتاکس واتر با طعم ریحان
ریحان طعم تازگی فوق العاده ای به نوشیدنی می دهد و میوه ها ترشی به اندازه ای به آن اضافه می در این دتاکس واتر ها کنند.
مواد لازم:
طعم توت فرنگی و ریحان:
توت فرنگی 4 تا 6 عدد پاک شده و چهار قسمت شده
لیموترش نصف عدد حلقه شده
ریحان یک مشت کوچک فشرده
یخ
آب
طعم هندوانه و ریحان:
هندوانه 2 قاچ خرد شده
ریحان یک مشت کوچک فشرده
یخ
آب
طرز تهیه:
پارچ را با یخ و میوه ها پر کنید.
ریحان را کمی بچلانید تا طعم آن پخش شود و در پارچ بریزید. آب را اضافه کنید.
بهتر است که بگذارید آب حداقل 1 ساعت بماند و طعم دار شود. اگر عجله دارید میوه ها را با چنگال سوراخ کنید تا فوراً طعم آنها پخش شود.
---

دسته: نوشیدنی   منتشر شده در سه شنبه, 12 بهمن 1395 14:31  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 3671 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

 logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد