poding_tabestani

گرچه درست کردنش آسان بوده و در انگلیس بسیار معمول است، این پودینگ تابستانی دقیقاً چیزی نبود که بچه های من خواستند.

با این وجود مي خواستم به اشتراک بگذارم چون سالم و قابل اعتماد بوده و خیلی ها در دنیا دوستش دارند.

پودینگ تابستانی ، نان با توت های خیسانده است.دستور اولیه شکر را شامل می شود ولی ما آن را بدون شکر امتحان کردیم.گرچه فرقی ندارد چون بچه های من به محض دیدن از خوردن صرف نظر کردند.

دستور نهایی این بود:

توت های یخی و تازه:2 پیمانه

نان گندم که پوستهء سخت آن برداشته شده:8 قطعه

مرحله1.توت ها را یخ زدایی کنید تا وارفته و ذوب شوند.با لبه چنگال توت ها را له نمایید.در این زمان، دستور اصلی شکر رابه کار می برد.مقدار زیادی شکر.در نظر داشته باشید که ما سعی داریم آن را سالم درست کنیم و توت ها بسیار شیرین می باشند، پس شکر را کنار می گذاریم.

مرحله2.یک ظرف  را با 4 قطعه نان بپوشانید.

مرحله3.تمام توت ها و آبشان را روی نانها بریزید.

مرحله4.نان باقیمانده را روی توت ها قرار دهید.

مرحله5.یک بشقاب که در ظرف جا بگیرد برداشته روی نان ها گذاشته و یک چیز خیلی سنگین روی آن بگذارید و برای مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید.

در اصل این غذا با کرم زده شده تزئین می شود.

poding_tabestani1

این برادرزاده من مایکل هست.از آنجایی که بچه های من در امتحان آن تردید داشتندمایکل با شجاعت آن را تست و مزه کرد.او یک چنگال پر به سمت من دراز کرد و گفت:"من بهت کمک می کنم که  تستش کنی".

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

 

دسته: نان   منتشر شده در سه شنبه, 20 اسفند 1392 07:22  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2936 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد