مواد لازم:

شکر ......................... 500 گرم

روغن مایع...................... 400 گرم

ماست............................. 400گرم

کره آب شده.................. 200گرم.

آرد....................................... 3 کیلو.

تخم مرغ......................... 15عدد.

خمیر مایه....................... 50گرم.

نمک................................... 1ق س

وانیل ........................مقداری

 


خمیر مایه ی عمل آمده را اضافه می کنیم و بلافاصله آرد را اضافه می کنیم. نصف آرد را ابتدا اضافه می کنیم و همزن را روشن کرده تا آرد با مواد مخلوط شود. بقیه ی آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیری یکدست و لطیفی بدست آوریم (به این دلیل که جذب آردها باهم متفاوت است).
خمیر را داخل ظرفی که با مقدار کمی روغن مایع چرب شده است، قرار می دهیم. روی آن را پوشانده و در محیطی که گرم است قرار داده تا حجم خمیر دو برابر شود. این زمان یک ساعت می باشد.
بعداز استراحت اولیه، پف خمیررا گرفته و چونه هایی به وزن 150 الی170 گرمی از خمیر گرفته و روی آن کمی روغن مایع زده و اجازه می دهیم یک ساعت دیگر نیز استراحت کند. * نکته : می توان روی خمیرها سفره قرار داد تا محیط گرم و مرطوبی داشته باشند ، بشرطی که وزن سفره روی خمیر نیفتد وگرنه پف آنها میخوابد .درصورتیکه بتوانید بخار گرمی هم به زیر سفره هدایت کنید کیفیت نانها بهتر خواهد شد.
بعداز استراحت دوم، روی نانها رومال که شامل زرده، نمک و شکر می باشد، مالیده و داخل فری که از 30 دقیقه ی قبل روشن کرده ایم و با دمای 220 درجه سانتیگراد، به مدت 20 الی 25 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شود.
بعداز پخته شدن وخنک شدن نوش جان بفرمایید.

دستورتهیه از عارف داوودی

دسته: نان   منتشر شده در دوشنبه, 03 آذر 1399 19:57  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 727 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

پیوندها: استخدام و کاریابی