
طرز تهیه: نان شیرمال جبی
در یک ظرف مایه خمیر را با شکر مخلوط کرده و بعد آب ولرم اضافه کنید و با یک قاشق غیرفلزی کمی هم بزنید و روی آن در بگذارید و در محیط گرمی قرار دهید تا پف کرده و عمل بیاد .
همه ی مواد خشک را مخلوط کرده، سپس شیر، تخم مرغ و روغن مایع را به آن افزوده و مخلوط کنید (مقدار کمی از روغن مایع را برای آخر کار نگهدارید).
طرز تهیه نان شیرمال عارف
ابتدا مایه خمیررا با 50 گرم شکر ذکر شده در دستور مخلوط کرده و با یک لیوان آب ولرم (از اب قید شده در دستور)مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا خوب عمل بیاید.
کره را روی شعله ی ملایم قرار داده تا آب شود. سپس تخم مرغ را کمی هم زده تا از لختی در بیاید بعد کره ی آب شده، شکر، روغن مایع، ماست، نمک و وانیل را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
طرز تهیه نان شیرمال 1
پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند. درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید. خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید ( خمیر لطیف است و ممکن است
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
پیوندها: کار در کافه
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد