خرید:
هنگام خرید زردآلو از مغازه یا چیدن از درخت، زردآلوهایی را انتخاب کنید که رنگشان نارنجی باشد تاسبز و زرد و نقاط کمرنگ نداشته باشند.باید نرم باشند نه وارفته و سفت.مهمتر از همه، زردآلو را بو کنید.باید رایحه خوبی داشته باشند که نشان دهندهء این است که آماده مصرف هستند.
نگهداری:
زردآلوها خیلی آسیب پذیر بوده، به راحتی لک دار شده و سریع می رسنداگر زردآلوها رسیده بوده و دوست ندارید بیشتر از این برسند، آنها را در یخچال نگهداری کنید.حتی با این روش هم،زردآلوها 3 روز بیشتر نمی مانند.اگر زردآلوهایی که خرید کرده اید، نارنجی اما سفت هستند، آنها را در یک پاکت کاغذی گذاشته تا برسند و نرم شوند.این کار تقریبا 2 تا 3 روز طول می کشد.
مواد غذایی:
زردآلو سرشار از ویتامین A، ویتامین C و پتاسیم است.
یک زردآلو شامل:17 کالری، 49/0 گرم پروتئین، چربی ناچیز، 4 گرم کربوهیدرات و 1 گرم فیبر است.
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
پیوندها: کار در کافه
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد