گلوتن
لبنیات
سس سویا
ذرت
بادام زمینی
صدف
کتاب آشپزی شامل فصل های مقدماتی در مورد آلرژی ها، نکات آشپزی، و پزشکی می شود.این کتابی عالی برای خانواده هاییست که از آلرژی های غذایی رنج می برند.با اینکه ما آلرژی غذایی نداریم، هنوز هم از این دستورات لذت می بریم.برخی دستوراتی که دوست دارم شامل موارد زیرند:
چیپس سیب گلابی
برنج زرد مکزیکی
کیک سیب
دستوری که ما واقعا امتحان کردیم این سیب های چاشنی زده اند.ما بار دوم برای چیدن سیب رفتیم.پس باید تا می توانیم دستور غذایی سیب پیدا کنیم.اینها خیلی خوشمزه هستند.
دستور تهیه سیب چاشنی زده:
سیب پوست کنده، هسته گرفته، و حلقه ای بریده شده:4 عدد
دارچین طعم دهندهء آبنبات2 قاشق غذاخوری
آب سیب: نصف پیمانه
رنگ غذای قرمز:2 تا 4 قطره
فر را تا 300 درجه گرم کنید.
سیب ها را در یک کاسه گود بریزید، مطمئن شوید چند لایه سیب هست، آب سیب، رنگ غذا، و دارچین طعم دهنده را با هم مخلوط نموده و روی سیب ها بریزید.
برای مدت 10 دقیقه بپزید، سپس سیب ها را تکان دهید.برای 10 دقیقه دیگر بپزید.
بگذارید سرد شده و سرد میل نماید.
مرحله1:حلقه های سیب را در کاسه گود بریزید.
مرحله 2:آب سیب و طعم دهنده دارچین را روی آن بریزید.
فکر کنم خیلی لذت بخش باشد که با آب میوه ها و رنگهای مختلف آن را امتحان کنیم.در این صورت می توانید سیب های مجلسی زیبایی داشته باشید.
ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com