sibhae_chashnidar_badamezamini

گلوتن

لبنیات

سس سویا

ذرت

بادام زمینی

صدف

کتاب آشپزی  شامل فصل های مقدماتی در مورد آلرژی ها، نکات آشپزی، و پزشکی می شود.این کتابی عالی برای خانواده هاییست که از آلرژی های غذایی رنج می برند.با اینکه ما آلرژی غذایی نداریم، هنوز هم از این دستورات لذت می بریم.برخی دستوراتی که دوست دارم  شامل موارد زیرند:

چیپس سیب گلابی

برنج زرد مکزیکی

کیک سیب

دستوری که ما واقعا امتحان کردیم این سیب های چاشنی زده اند.ما بار دوم برای چیدن سیب رفتیم.پس باید تا می توانیم دستور غذایی سیب پیدا کنیم.اینها خیلی خوشمزه هستند.

دستور تهیه سیب چاشنی زده:

سیب پوست کنده، هسته گرفته، و حلقه ای بریده شده:4 عدد

دارچین طعم دهندهء آبنبات2 قاشق غذاخوری

آب سیب: نصف پیمانه

رنگ غذای قرمز:2 تا 4 قطره

فر را تا 300 درجه گرم کنید.

سیب ها را در یک کاسه گود بریزید، مطمئن شوید چند لایه سیب هست، آب سیب، رنگ غذا، و دارچین  طعم دهنده را با هم مخلوط نموده و روی سیب ها بریزید.

برای مدت 10 دقیقه بپزید، سپس سیب ها را تکان دهید.برای 10 دقیقه دیگر بپزید.

بگذارید سرد شده و سرد میل نماید.

مرحله1:حلقه های سیب را در کاسه گود بریزید.

مرحله 2:آب سیب و طعم دهنده دارچین را روی آن بریزید.

فکر کنم خیلی لذت بخش باشد که با آب میوه ها و رنگهای مختلف آن را امتحان کنیم.در این صورت می توانید سیب های مجلسی زیبایی داشته باشید.

ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com

دسته: میوه   منتشر شده در پنج شنبه, 01 اسفند 1392 08:43  نوشته شده توسط Armin   بازدید: 2515 Tags: چاپ

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2018

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

آشپزها - قهوه - سیروپ - اسپرسو ساز

logo-samandehi

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد