فصل دسترسی:
فصل فراوانی گیلاس ها از ژوئن تا آگوست در آمریکای شمالی است.گیلاس میوه ای بسیار تر بوده و زمانی که فصلشان نباشد، به خوبی حمل نمی شوند و پیدا کردنشان سخت بوده، خیلی گران هستند.
خرید:
تشخیص گیلاس خوب اسان است چون رنگ روشنی داشته و در هنگامی که دست می زنیم سفت هستند.اگر گیلاس ها نرم باشند،قارچ انگلی گیاهی دارند، در صورتی که خیلی رنگشان روشن باشد یا آسیب دیده باشند، از خرید خودداری کنید.
نگهداری:
با نگهداری گیلاس ها در یخچال، می توان دوام آنها را تا حدودی افزایش داد.اگر در پیشخوان نگه داشته شوند،تنها 2 تا 3 روز می توان از خراب شدنشان جلوگیری کرد.در یخچال، گیلاس ها ممکن است5 تا 7 روز دوام بیاورند.تا زمانی که قصد خوردنشان را دارید آنها را نشویید.با گیلاس های یخ زده می توان یک عصرانه لذیذ یا مواد فالوده را تهیه کرد.
مواد مغذی:
گیلاس منبع خوبی از فیبر و ویتامین c هستند.
یک فنجان گیلاس 87 کالری، 22 گرم کربن، 3 گرم فیبر، 1 گرم پروتئین و مقدار کمی چربی دارد.
ترجمه شده از سايت :superhealthykids.com
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2020
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
پیوندها: کار در کافه
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی - Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد